Vitamiinirikkad pohlad hõlbustavad seedimist ja ravivad hingamisteede haigusi

Pohlad kasvavad kuivades nõmmemetsades ja rabaservadel. Kui hilissuvised jahedamad ilmad saabuvad, jõuab pohlade hooaeg haripunkti. Praegu on juba metsaalused küpsetest punastest marjadest tulvil.

Vaatamata hapule maitsele on pohlades rohkesti suhkruid, maksimaalselt kuni 10-12%. Erinevatest suhkrutest on pohlades kõige rohkem fruktoosi, mis teadupärast on kõige magusam suhkur. Marjade hapu maitse tuleneb erinevatest orgaanilistest hapetest.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud