Terviseturgutus metsast | Erkrohelised kuusevõrsed on C-vitamiini rikkad ja maitsvad

Mai lõpp - juuni algus on looduses aeg, mil saab vitamiinirikkaid värskeid kuusevõrseid krõmpsutada ja neid ka sügis-talviseks hooajaks varuks koguda. Loe, kuidas kuusevõrseid tarvitada ja miks need kasulikud on.

Arenevate okkatupsude hapuka maitse tagavad nii sidrun- kui askorbiinhape ehk vitamiin C. Mõlemad on tunnustatud vesilahustuvad antioksüdandid.Kuusekasvude eriline aroom on tingitud kergesti lenduvatest eeterlikest õlidest, mida esindavad mitmed ühendid. Kergelt mõrkja lisameki annab vaik- ja parkainete koosmõju.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud