
Süsivesikud toidulaual: miks ja kui palju?
- Füüsiline tervis
- 15.10.2024, 08:44
Tõele vastab, et meie menüüs on oluliselt tõusnud suhkrurikaste toitude ja jookide osakaal ning kindlasti sööme rohkem pagaritooteid. Üldiselt näitab aga süsivesikurikaste toitude tarbimine langustrendi ja seda kahjuks just täisväärtuslikke, vähetöödeldud ning kiudainerikkaid teraviljatooteid silmas pidades. Otsides tõendeid teadusuuringutest, ei saa kuidagi väita, et läbiv süsivesikute piiramine või suisa välistamine meile märkimisväärset tervisekasu tooks, kui välja arvata lisatud suhkrute oluline vähendamine.
Oled juba liitunud meie klubiga?
Logi sisse, et lugeda seda artiklit.
Hakka Alkeemia klubi liikmeks, liitudes meie lugeja paketiga!
Esimene makse nüüd soodushinnaga!
Ostes meie tasulist sisu, nõustud meie kasutustingimuste ning müügitingimustega, kaasa arvatud tühistamispoliitikaga, tagastamispoliitikaga, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.