RETSEPTID! Metsikud maitsed I: kevadised road vitamiinirikkast ja väekast naadist

Umbrohutoitude meister Kristi Lehtla jagab Alkeemia lugejatega oma taimetarkust ja ideid ning toredaid retsepte, mis teevad tervistava naadi söömise mõnusaks. Naadil korjatakse noori värskeid lehti ehk nn varesejalgu, nii et just praegu ongi hea naadiaeg!

Enamasti piirduvad meie teadmised naadist sellega, et kus pole pangaautomaati, seal on palju naati ja see on üks tüütu umbrohi. Vähesed teavad, et juba keskajal oli see hinnatud toidu- ja ravimtaim imperaatorite toidulaual ja salajastes kloostriaedades. Naat on vääriline vastane nn.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud