Pakendimürgid lekivad toidu sisse

Kõik pole kuld, mis hiilgab ja seda teavad hästi keemikud. Ning mida paremaks muutuvad keemikute uurimismeetodid, seda enam koorub välja ohte toidust ja nende pakenditeski, tõdeb Eesti maaülikooli toidutoksikoloogia professor Tõnu Püssa.

Teil on huvitav ja ka hirmutav töö, sest teate toidust ning selles varitsevatest ohtudest väga palju. Kas olete valiv sööja?

Mis siin hirmutavat on?!

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud