KoduResto.ee võimaldab kodus kokkamist Eesti tipprestoranide menüü ja kokkade nõuannetega

COVID-19 pandeemia tagajärjel on oma uksed teadmata ajaks sulgenud praktiliselt kõik Eesti restoranid, jättes kokad, teenindajad ning muu personali tegevuseta ja kaotades kuni 100% oma käibest. Et aidata oma lemmikkohtadel pakkuda elamusi ka olukorras, kus füüsiline kokkupuude on välistatud, panid viis disaini-, turundus- ja ettevõtlustaustaga noort pead kokku, et luua mudel, mis utiliseeriks kööki ja tagaks restorani brändi säilimise – sellest sündiski KoduResto.ee.

KoduResto.ee on platvorm, mis aitab Tallinna restoranidel pakkuda einekomplekte, kus olulisemad koostisosad valmistatakse ette ning toimetatakse koos ülejäänud toorainega kliendile otse koju kätte.

Mille poolest erineb see kontseptsioon toidu tellimisest läbi teiste platvormide?

“Ajal, mil inimesed veedavad rohkem kodus aega, ei otsita mitte ainult võimalust kiiresti einet lauale panna, vaid ka tegevust. Lisaks, paljud Eesti tipprestoranid on täna otsustanud mitte tegeleda toidu kojuveoga. Peamine põhjus selleks ilmselt on see, et valmistoidu tellimisel eelistab klient pigem n-ö tänavatoitu või roogasid, mille kvaliteet ei kannata liialt kojuveol. Samuti tundub, et fine dining restoranid ei taha tegeleda valmistoidu kojuveoga, sest see ei kanna otseselt edasi nende brändide kuvandit.

Kahjuks või õnneks on nad aga pidanud viimases hädas hakkama sarnaseid teenuseid pakkuma. Siinkohal tuleb appi KoduResto, mis aitab restoranidel säilitada oma brändi ja tekitada lisasissetulekut uudse mudeliga.

Nimelt valmistab restoran ainult kõige kriitilisemad ja keerulisemad komponendid ning õpetab kodukokale kuidas tagada restoranile sarnane lõppkvaliteet oma köögis. Kliendini jõuab einepakk koos juhendiga, kus on kombineeritud restoranis valmistatud tooted ja ülejäänud tooraine, millega klient roa lõpuni kokkab. Kogu valmistamise protsess võtab 20-30 minutit ja vajab kliendilt ainult elementaarset soola, pipart ja õli,” räägib uuest võimalusest üks KoduResto.ee eestvedajaid Susann Kõomägi.

KoduResto viib reedel, 10. aprilli õhtul läbi piloodi kahe Tallinna tipprestoraniga. Esimestena on valikus Ribe ja Tai Boh’i poolt kureeritud ja pooleldi ettevalmistatud menüü. Platvorm KoduResto.ee on tellimusteks avatud tänasest kuni kolmapäeva, 8. aprilli keskööni ning kojuvedu toimub Tallinna ja Viimsi piires.

KoduResto.ee on hea võimalus avardada oma maitsemeeli või korralda virtuaalne ühiskokkamine sõpradega ning toetada oma lemmikrestorane läbi uue platvormi.

Vaata menüüvõimalusi kodulehelt KoduResto.ee

Seotud