
Hurmaa päästab talvisest vitamiinipõuast
- Füüsiline tervis
- 11.12.2024, 08:51
Hurmaa, mida vahel kutsutakse ka kakiploomiks, on Aasia päritolu puuvili, mille juured ulatuvad sajandite taha. Algselt kasvas hurmaa peamiselt Hiina, Jaapani ja Korea soojadel aladel, kuid aja jooksul on selle magusa ja iseloomuliku maitsega vilja kasvatamine levinud ka Vahemere-äärsetesse piirkondadesse, Ameerikasse ning Austraaliasse. Hurmaad tunneme äratuntavalt oranži kuni punaka värvuse, õrnalt läikiva koore ja suus sulava magusa viljaliha järgi.
Oled juba liitunud meie klubiga?
Logi sisse, et lugeda seda artiklit.
Hakka Alkeemia klubi liikmeks, liitudes meie lugeja paketiga!
Esimene makse nüüd soodushinnaga!
Ostes meie tasulist sisu, nõustud meie kasutustingimuste ning müügitingimustega, kaasa arvatud tühistamispoliitikaga, tagastamispoliitikaga, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.