Hea koduleiva retsept pimedasse talveaega

Küpseta endale isuäratav koduleib, mis on täis tervislikku kraami, näiteks nõgese- ja saialillejahu, päevalille- ja kanepiseemneid ning muidugi pühendunud ja südamega meisterdamist.

Terve Elu kalendermärkmik 2015 on tore praktiline märkmik-raamatuke ja hea abimees kogu aastaringiks, kust leiab üle 50 erineva loo, nõuande ja retsepti, nende hulgas ka ühe väga hää koduleiva tegemise õpetuse.Tervisliku koduleiva tegemine Võta u 1,2 kilo rukkipüüli, paar peotäit rukkikliisid ja linnasejahu, üks peotäis speltajahu, paar supilusikatäit rohelist jahu (näiteks nõgese-, saialille- või lutsernijahu), päevalille-, kanepi- ja linaseemneid, 150 g rafineerimata suhrut, 5 tl meresoola, köömneid, koriandrit. Tõsta eelmisest leivateost allesjäänud või naabrinaise käest saadud juuretisepeog savikaussi. Lisa liiter toasooja vett ja peent rukkijahu niipalju, et segades tekib hapukooresarnane mass.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud