Dr Adik Levini näpunäited õigeks toitumiseks: mida süüa, mida kindlasti vältida ja kui sageli peaks sööma, et olla terve

Raamatus "Abielu diabeediga" jagab dr Levin enda kui staažika diabeetiku kogemust õigest toitumisest. Need toitumistarkused sobivad aga ka kõigile teistele, kes hoolivad heast tervisest ja enesetundest.

“Punase liha” kahjulikkusestWHO soovitusel tuleks vähendada nn punase liha toodete kasutamist oma menüüs. 2015. aastal avaldatud uurimuse kohaselt on onkoloogilised hädad isegi kuni 18% ulatuses nendest tingitud, sest kõik keemiliselt suitsutatud vorstid, singid ja lihad sisaldavad kantserogeenseid aineid.Kõigepealt peaks minimeerima vorstide, sinkide, sardellide ja viinerite söömist.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud