Doktor Adik Levini nõuanded lahustoitumisest ehk millised toidud omavahel kokku sobivad ja millised mitte

Hinnatud seeniorarst Adik Levin : "Ajalooliselt on väga paljudes kultuurides arvestatud lahustoitumise süsteemiga. Erinevates kultuurides on sellel erinevad nimed ja sageli polegi seda kuigi teadlikult tehtud. Lahustoitumine ei ole välja mõeldud inimeste kiusamiseks, vaid selle mõte on loomulikum seedimine. Kui aastatuhandeid on inimesed söönud vaid 10-15 erinevat toitu, siis inimese fermentide süsteem ja immuunsüsteem on just sellise toiduga adapteerunud."

Kui eesti talupoeg sõi naerist, hiljem kartulit silguga või kapsast lihaga, siis tema fermentide süsteem adapteerus, sest organism sai kogu oma adapteerumisenergia suunata just nendele toiduainetele. Viimase 50-70 aastaga on toiduainete valik plahvatuslikult kasvanud ja organism ei suuda selles uues olukorras, toiduainete virvarris kuigi hästi hakkama saada.Looduses ei söö ükski loom kõiki asju koos. Lõvi sööb ikka puhast liha, mitte ei söö sinna juurde teisi toiduaineid, kits sööb rohtu või oksi, lisamata midagi kardinaalselt teistsugust.Inimeste kultuuriruumis on toidul paratamatult väga oluline roll.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud