Sidrunit võib õigusega pidada superviljaks, sest ta aitab tagada head tervist ja enesetunnet. See supervili on rikas kaaliumi ja fosfori poolest, lisaks leidub seal ka kaltsiumi, magneesiumi, tsinki, vaske ja mangaani. Mis vitamiinisisaldusse puutub, siis pole vist inimest, kes ei teaks, et sidrun on suurepärane C-vitamiini allikas. Aga veel? Tuleb välja, et sidrun sisaldab ka arvestatavas koguses erinevaid B-vitamiine, näiteks B1 (tiamiini) ja B2 (riboflaviini), aga seal leidub ka B3, B5, B6 ja B9 (folaati, mis on foolhappe looduslik vorm). Samuti on sidrunis E-vitamiini, mis kaitseb õrnu rasvhappeid rääsumise eest ehk teisisõnu, on suurepärane antioksüdant, kirjutab integratiivne terviseterapeut ja toitumisnõustaja Liis Orav oma lehel Toitumistarkus.ee.
NB! Ikka ja alati tasub meeles pidada, et seoses tsitruseliste (s.h. sidruni) karmi keemilise pritsimisega on soovitav eelistada mahesidruneid.