2021 aasta energiad: aasta kutsub meid üles loobuma vanadest mõttemallidest, olema loovad ja hoidma kokku

Saabuv 2021. aasta on muutuste aasta, mille märksõnadeks on kohanemine ja suure suunamuutuse algus. Kui aasta esimene pool kulgeb veel suhteliselt sarnastes mustrites, kui eelnev 2020, siis teine poolaasta toob juba otsustavamaid murranguid ja nähtavamaid muutusi, vahendab kristallikoda.ee.

Lähiaastad alates 2021. toovad suure hüppe teaduses, tehnikas ja inimeste teadvuses ning mõtlemises. 2021. alates hakkab inimkond aeglaselt aga järjekindlalt pöörduma täiesti teises suunas – kuristikust eemale, oma tõelise potentsiaali ja tervendava ning taastava tuleviku poole. Vastandumiste ja pingete torm jääb esialgu küll alles, aga meil on aeg ja võimalus võtta suund tormist välja, eemale, kõrgemate ideaalide ja tõeliste universaalsete inimlike väärtuste suunas ning hakata tegema igapäevaselt ja otsustavalt teistsuguseid valikuid. 2021 kutsub meid üles loobuma vanadest mõttemallidest, olema eriti loovad ja hoidma kokku. Oleme teel tundmatusse, uutele radadele, mille loojaiks oleme me ise.

Numeroloogiliselt on aasta 2021 number 5. Number 5 esindab vabadust, julgust, ootamatuid sündmusi ja kiireid muutusi, loovust ja seiklusi. 5 tähistab ka sidet looduselementidega võimaldades meil töötada nendega ja oma koduplaneediga kooskõlas. Samuti on number 5 seotud naiseliku väega, see on viljakas aasta, mis loob võimaluse nii seemneid külvata kui ka nende kasvamist jälgida.

13. veebruaril kell 7:02 algab Valge Metall Pühvli aasta. Naiseliku Yin energiaga aasta värvideks on peale valge veel roheline ja kollane, mida peetakse küllust ligi tõmbavateks ja kasvu soodustavateks värvideks. Aasta energiatega kooskõlas kulgemiseks on soovitatav kanda metallist ehteid. Aasta õnnekivideks on korall, lumiobsidiaan, ahhaat, püriit, akvamariin ja smaragd.

Pühvel on tugev tööloom, ta veab rahulikult ja järjekindlalt oma turjal raskeid koormaid ja tõmbab atra vagude vedamiseks. Vagusid aga on ju vaja selleks, et sinna külvata seemneid ja istutada uusi taimi! Pühvel on kannatlik, iseseisev ja põikpäine, ta ei tee äkilisi liigutusi. Pühvli energia sobib keskendumiseks pikaajalistele projektidele ja investeeringutele. Pühvel oskab hästi luua korda suhetes ja pereelus, teades, et kui peres on rahu, saavad kõik probleemid lahendatud. Suhted on üldse Pühvli jaoks tähtis teema, mille kvaliteedile ja stabiilsusele toetub kogu tema ülejäänud tegevus. Tehtud töö ja pingutuste eest saadakse Pühvli aastal ka väärilist tasu. Edu saavutamiseks tuleb sel aastal võtta oma kohustusi tõsiselt. 2021 on aasta, mil kõikide probleemide lahendamise võtmeks on distsipliin. Ennast tuleb Pühvliaasta energiates distsiplineerida nii vaimselt, emotsionaalselt kui ka füüsiliselt, et saavutada harmoonia iseendas ja suhetes. Seda nii isiklikus kui ka ühiskondlikus plaanis. Tähtis on ka õppida ennast selgelt, viisakalt ja hoolivalt väljendama ning jälgida, et ei laskutaks stereotüüpsete hinnangute tasemele. Üheks aasta väljakutseks on õppida oma aega paremini planeerima ja tulemuslikumalt kasutama. Kui eelnevat silmas pidada ja praktiseerida, toob Metall Pühvli energia kaasa edu tööelus ning jõukuse ja heaolu. Uued karjäärivõimalused, edu ja õnn on nende päralt, kes on paindlikud ja valmis suunda muutma.

Sel aastal, nagu ka edaspidi, annavad elule ja arengutele tooni Veevalajale omased väärtused. Näiteks veebruaris on meil Veevalaja märgis joondunud koguni neli planeeti. Veevalaja energia on seotud tehnoloogia, innovatsiooni ja kogukonnaga. Sügavamatel tasanditel toob see ühendumise oma Sisemise Tervendajaga. Globaalsel tasandil võib see tugev Veevalaja energia luua idee teha koostööd ja tulla kokku ühise heaolu nimel. Ehkki on olemas selline ühtsuse ja üksolemise tunne, peame samas ka jälgima, et ei kaotaks oma individuaalset sädet ja iseend kollektiivsesse “grupimõtlemise” mentaliteeti. On vaja leida tasakaal, et terviku ja rühma vajadustele keskendumine saaks võimalikuks ilma isiklikke vajadusi liigselt ohverdamata.

Aasta 2021 toob kaasa niimõndagi raputavat, kuid pakub meile ka loovuse ja innovatsiooni kingitust. See on aasta, mil meil on võimalus oma teadvust oluliselt laiendada, mugavustsoonist lendu tõusta ja uusi asju proovida. Elu juhib meid taastama ja tugevdama ühendust loodusega, planeediga, millel elame. Lõõgastumine, töötamine, liikumine, tantsimine ja laulmine looduses võiksid saada igapäevasteks praktikateks, Maa vajab meie tähelepanu ja armastust. On aeg võtta suund tagasi looduse rüppe, loomuliku elurütmi ning väärtuste juurde. Suur pööre saab võimalikuks tänu isiklikele igapäevastele valikutele ja teadvustamistele.

Õnnestumisterikast uut aastat !

Allikas: Alexis Varnum: Jaanuar toob kaasa suured muutused, kui siseneme uude reaalsusesse

Käes on kesktalv: jaanuari ehk südakuu pühad ja ajad

Seotud