Varakevadised Hispaania kasvuhoonemaasikad on kahjulikku keemiat täis

Toidu- ja reisigurmaanist restoranipidaja Kristel Randrüüt on juba aastaid oma blogis restoranide, söömise ja reisimise aga ka toidu ja toiduainete kvaliteedi kohta kirjutanud. Täna toome teieni Kristeli sulest Hispaania maasikate teemalise jutu, mis on lühikokkuvõte Prantsuse veebiajalehes Santé Nutrition avaldatud artiklist, vahendab Telegram.ee.

Talviseks hooajaks suurte kaubanduskettide riiulitele maasikate “tootmine” on Hispaanias suur äri juba 1980ndatest aastatest alates. 90% neist kasvatatakse Huelva piirkonnas. See on vahemerelise kliimaga ala, kus suved on rohke päikesepaistega ning kuumad ja kuivad.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud