Tippkoka Peeter Piheli raamat “Minu kodu, maa ja meri. Eesti” jutustab Eesti köögi maitsetest, eestlaste meelelaadist ja sidemetest siinse maaga

Kaante vahele on jõudnud midagi tõeliselt rõõmustavad maitsegurmaanidele - tippkoka Peeter Piheli raamat "Minu kodu, maa ja meri. Eesti". See raamat on imeilus kingitus igaks tähtpäevaks, mis pakub elamusi nii hingele kui maitsetele.

“Raamat “Minu kodu, maa ja meri. Eesti” on minu vahetu tunnetus Eestimaast läbi töö ja juhtumiste. Jutustus külluslikest Eesti köögi maitsetest, eestlase meelelaadist ja tugevast sidemest siinse maa ning loodusega.Ennekõike olen selle kirja pannud meile endile eestlastele, sest ega me igapäeva saginas väga enda ümber olevaid inimesi, hetki ja meie loodust väga oska tähele panna.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud