Suhkruasendaja aspartaam – hea või halb?

Kaalustalla.ee võtab selles artiklis põhjalikult kokku kõik selle, mis puutub aspartaami ning tema ohutusse/ohtlikkusse. Loodetavasti on artikli lõpuks kõigil sarnane arusaam teemast tekkinud.

Mis on aspartaam?Tuntud on ta suhkruasendajana ning seda tööd teeb ta hästi. Nimelt on aspartaam ligi 200 korda magusam kui tavaline suhkur. See aga tähendab, et piisab väga väikesest kogusest, et saavutada erinevate toitude ja jookide jaoks meeldiv magusus ning seda äärmiselt väikese toiteväärtusega.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud