Pidude- ja advendiaeg on käes ja järjest sagedamini satume külla lookas toidulaudade taha. Liigsöömisest tuleneda võivate kõhuhädade vastu aitavad õnneks needsamad maitseained, mida sel ajal ongi kombeks toitudele lisada. Loe, millised maitseained ennetavad ja leevendavad kõhuvalu ja seedeprobleeme.
Vürtsidel leidub suurepäraseid raviomadusi ning rahvameditsiin on neid läbi aegade ka hoolega kasutanud. Loe siit, millised on just praegu kõige sobivamad vürsid, mis lisaks sellele, et annavad toitudele hea maitse, ka tervendavad.KaneelErgutavate ja soojendavate omadustega. Traditsiooniliselt on seda kasutatud seedehäirete puhul, nt iiveldus, oksendamine, kõhulahtisus, aga ka lihasvalude ja gripitaoliste viirushaiguste muude sümptomite leevendamiseks.