Kuus põhjust, miks süüa rohkem kirsse ja mureleid

Mureli- ja kirsisõpradele on häid uudiseid - teadusuuringud kinnitavad, et meil on veel rohkem põhjuseid suvel küllastumiseni neid puuvilju süüa! On leitud, et need on vähivastased, parandavad und, tasakaalustavad vererõhku ja leevendavad podagrat. Murelites leidub koostisosi, mis leevendavad valu sama hästi kui aspiriin ning toimivad tõhusalt põletike vastu. Need vitamiinide, mineraalide ja antioksüdantiderohked isuäravad puuviljad väärivad supertoidu nime, vahendab Telegram.ee.

Vähivastane toime. Kirsid ja murelid sisaldavad ohtralt karoteeni, C-vitamiini, boori ning tugevatoimeliste antioksüdantide – antotsüaanide – gruppi, mis on suurepärane kaitse vähi eest. On leitud, et üks nendes sisalduv antioksüdant (tsüanidiin) võib ennetada mutatsioone, mis viivad vähi tekkeni ja hoida ära juba tekkinud vähirakkude kontrollimatut vohamist.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud