Kumb on kasulikum, kas värskelt pressitud mahl või smuuti?

Mida lähemale tiksub kevad, seda suuremaks paisub inimeste huvi tervisliku toitumise vastu, vahendab Telegram.ee. Searasv ja kreemikoogid jäägu talveperioodi, pikkade sammudega lähenev rannahooaeg ergutab ja inspireerib tegutsema. Tervisesaitidel võib sageli kohata mahla- ja smuutiretseptide soovitusi ning ikka ja jälle kerkivad üles küsimused, kumb neist on kasulikum ja millal mida eelistada.

Kuna nii toormahlad kui smuutid mängivad tervislikus toitumises olulist, kuid pisut erinevat rolli, siis olgu siinkohal üle korratud mõlema kasulikud omadused.Värskelt pressitud toormahladVärskelt pressitud mahlad moodustavad vääramatu osa enamuse kehapuhastus- ja tervendusprogrammidest. Mahlapressimise käigus eraldatakse taimedest-viljadest vesi ja toitained, kiudained jäävad aga pressimisjäägi sisse. Ilma kiudaineta ei pea seedimisorganid kasulike ainete kättesaamiseks ja absorbeerimiseks enam palju vaeva nägema.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud