Koored: kas tõesti puu-ja köögiviljade kasutu osa?

Kas te olete kunagi mõelnud kui palju toitu me igapäevaselt puuvilju ja juurvilju koorides minema viskame? Vastupidiselt tavalisele arvamusele on koored söödavad, maitsetest pakatavad ning neist on võimalik palju põnevaid toite valmistada, vahendab Vegamama.ee.

Kartuli, apelsini ega ka õuna koori minema visates kaotame nii vajalikes toitainetes kui ka põnevates maitseelamustes. Puuviljade ning juurviljade koori on väga lihtne taaskasutada. Siin on teile väga lihtsad nipid, kuidas köögijäätmeid vähendada.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud