Hirmutavad põhjused, miks peaksid juba täna loobuma mikrolaineahju kasutamisest

Uuringuid kinnitavad, et mikrolaineahjus toidu valmistamine (keetmine, ülessoojendamine, sulatamine jne) on palju ohtlikum, kui tavaline inimene suudaks isegi ette kujutada, vahendab Remedyway.ee.

Igas mikrolaineahjus tekib elektromagnetväli sagedusega 2,45 GHz ehk gigahertsi (võrdluseks: 1 gigaherts (GHz) = miljard hertsi, kodus elektrijuhtmete ümber tekkiv elektromagnetväli on 50 Hz). Need lained kontakteeruvad toidus olevate toiteainete molekulitega ja muudavad nende polaarsust iga laine vältel st miljoneid kordi sekundis. Molekulid deformeeruvad, osa nendest hävivad, ioniseeruvad (kaotavad või omandavad elektroni).

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud