Enneta haigestumist: jõhvikas tugevdab immuunsüsteemi ja varustab keha vitamiiidega

Rahvameditsiin on jõhvikaid alati hinnanud. Jõhvikas ehk kuremari on tõeline tervisetooja, varustades meid mineraalainete, orgaaniliste hapete ja muu kasulikuga.

Kui jõhvikad varutud, on külmarohi talvel omast käest võtta. Kuna jõhvikas säilib hästi ületalve, ei pea kogu saaki kohe moosiks keetma, pigem kasutame seda pikema aja jooksul jookides ja toitudes või pistame niisama suhu. Hea säilivuse tagab marjades leiduv bensoehape.Sügavkülmutamine ei vähenda jõhvikate toiteväärtust.

Hakka Alkeemia klubi liikmeks luues endale konto!

Isikliku kontoga on sinu privileegid:

  • - Ligipääs artiklitele ja podcastidele
  • - Info ürituste kohta sündmuste kalendris
  • - Võimalus jagada infot oma sündmuste kohta
  • - Võimekus märkida artikleid loetuks jpm.

Mine registreerima

Hakates Alkeemia klubi liikmeks nõustud meie kasutajatingimuste, privaatsuspoliitikaga ja Alkeemia uudiskirjadega.

Seotud