Alkeemia lugemisnurk. Inglid aitavad sul leida oma hingesugulast ja parandada olemasolevat suhet

Inglite tervendavad võimed on piiritud. Nad võivad meil aidata tervendada inimsuhteid, tööasju, rahamuresid, eluasemega seotud probleeme ja olla abiks ka kõigi teiste murede lahendamisel. Et inglid saaksid meid paremini aidata, pakub Doreen Virtue oma raamatus “Tervendamine inglite abiga” välja kaks võimast inglipalvet.

Inglipalved suhete tervendamiseks

Järgnevalt on esitatud kaks palvet, mida võib kasutada, kui soovite koos inglitega oma partnerlussuhteid tervendada. Kohandage need palved ümber vastavalt oma vajadustele ning olukorrale. Võite neid palveid lugeda kõvasti või vaikselt omaette või kasutada neid kirjalikus vormis. Inglid kuulevad kõiki teie mõtteid, tundeid ja kavatsusi. Palvel on väga suur tervendav jõud.

Palve hingesugulase leidmiseks

Kallis Jumal! Ma palun, et Sina ja armastuseinglid aitaksite mul luua suurepärase suhte oma hingesugulasega. Palun anna mulle selget juhatust, kuidas oma hingesugulane üles leida, et me kohtuksime ja saaksime teineteise lähedusest rõõmu tunda. Palun Sinu abi, et tekiks situatsioon, kus ma kohtaksin seda õiget inimest, kes on minu hingesugulane. Palun aita mul tervendada ja vabastada minu kehas, mõtte- ja tundemaailmas olevad blokeeringud, mis on pannud mind suurt armastust kartma. Palun aita mul kuulda ja järgida Sinu jumalikku juhatust, mis viib mind selle suurepärase suhteni, aidates mul sellest igati rõõmu tunda. Tean, et ka minu hingesugulane otsib mind samasuguse hoolega nagu mina teda. Me mõlemad palume, et Sa viiksid meid kokku ja aitaksid meil suure armastuse õnnistusest osasaada. Tänan Sind.

Palve praeguse suhte tervendamiseks

Kallis Jumal! Ma palun, et Sina ja Su inglid aitaksid mul praegust suhet tervendada. Ma olen valmis vabaks andma kõik selle, mida pole seni veel andestanud ei iseendale ega ka oma partnerile. Ma palun, et inglid puhastaksid mind vihast ja vastumeelsusest. Palun aidake meil teineteist näha armastavate silmadega. Palun, et kõik meie vead kustutatakskõikides aja liikumise suundades. Palun aidake mu partnerit, et meie vahel oleks harmoonia, romantika, sõprus, ausus ja suur armastus. Palun taaselusta meie armastus. Tänan Sind.

Armastus elab meis kõigis ja me ei vaja tegelikult teist inimest selleks, et tunda ennast armastatuna. Kuid kahe inimese vahel asetleidev armastuse väljendamine on sügavat rahuldust pakkuv kogemus, mistõttu soovivad ka inglid aidata meil leida ja säilitada suhteid, mis põhinevad hingesugulusel.

Katkend pärineb kirjastuse Pilgrim poolt välja antud Doreen Virtue raamatust Hallo, Kosmos!” inglise keeles ja eestikeelse tõlkega


Seotud

5 praktilist nippi

Liitu meie uudiskirjaga ja saa 5 praktilist nippi kuidas kiiresti enda meeleolu tõsta.