Kylaline
10.01 2012, kell 12:18
|
Selle teksti peab lisama 4 klassi E
esti keele õpikusse !
|
Anonüümne
10.01 2012, kell 12:24
|
Bill Gates ja kõik muud tänapäeva IT geeniused on noortele jumala asemikud maa peal, ehk kuulavad teda 
|
Kylaline
11.01 2012, kell 08:33
|
Huvitavad arvamused kuid kutsuvad noori protestima, mitte arenema, kuna ei pakuta lahendusi vaid brutaalset reaalsust. Inimene saab seda reaalsust iga päev nii või naa 24h.
Kes annaks lastele nõu, kuidas päris maailmas ellu jääda, ilma et ennast ohverdaksid, alandaksid, kohtleksid ennast ebaväärikalt. Sest kui sa kohtlen ennast halvasti - käitud sa kogu ülejäänud elu endaga veel halvemini ja ka kõigi teiste inimeste ja ka loodusega. Probleemid majanduses ja loodushoius on otseselt seotud meie endi ebapädeva(oskamatu) käitumisega. ME ei ole tulnud siia maailma võitlema vaid arenema ja looma. Me oleme armastus.
|
Kylaline
11.01 2012, kell 14:52
|
Bill Gates ei ole seda kirjutanud või öelnud.
|
Kylaline
11.01 2012, kell 16:33
|
Kaheksandas soovituses on loogikaviga, mis on ilmselt tõlkes tekkinud.
|
Kylaline
11.01 2012, kell 19:17
|
11.01 2012, kell 08:33 Kylaline kirjutas: Huvitavad arvamused kuid kutsuvad noori protestima, mitte arenema, kuna ei pakuta lahendusi vaid brutaalset reaalsust. Inimene saab seda reaalsust iga päev nii või naa 24h. Kes annaks lastele nõu, kuidas päris maailmas ellu jääda, ilma et ennast ohverdaksid, alandaksid, kohtleksid ennast ebaväärikalt. Sest kui sa kohtlen ennast halvasti - käitud sa kogu ülejäänud elu endaga veel halvemini ja ka kõigi teiste inimeste ja ka loodusega. Probleemid majanduses ja loodushoius on otseselt seotud meie endi ebapädeva(oskamatu) käitumisega. ME ei ole tulnud siia maailma võitlema vaid arenema ja looma. Me oleme armastus. Toetan sinu arvamust täielikult, aitäh!
|
Kylaline
11.01 2012, kell 19:54
|
Lahe meeldetuletus!
|
Matrix
12.01 2012, kell 10:20
|
Neid tarkuseterakesi järgides võib saavutada vaid selle, et sinust saab Bill ja sul pole lootustki saada iseeneseks.
Minu tõlgendused neile punktidele:
1. Anna alla ja ära loodagi, et sa suudad oma reaalsust muuta.
2. Sinu enesehinnang on mõttetus - püüa olla järjekordne tellis müüris.
3. Reaalsusloome sõltub vaid sinu staatusest - ilma selleta oled sa ohver.
4. Ära loodagi, et sa ise suudad midagi saavutada - kõik tuleb vaid väljapoolt ja ülevalt.
5. Korda oma esivanemate käitumismustreid ja ära üritagi avastada, et tegelik maailma ja reaalsuse looja oled sina ise ehk ole kinni uskumustes.
6. Sa oled igas asjas ja alati süüdi.
7. Sa oled süüdi, et sa üldse sündisid.
8. Kuigi sulle tundub, et sul on valikuvabadus, siis tegelikult sul see puudub, sest on lõputud potentsiaalid ja võimalused, kuid sina teed reeglina vaid selle ühe valiku ja see on vältimatult vale. Õige valiku tegemine on vähemtõenäoline kui mis-iganes loterii.
9. Sa oled orjaks sündinud.
10. Sa ei leia enesele kunagi meelepärast tegevust vaid pead alati tegema seda, mida sa kõige vähem tahad.
11. Tunne hirmu ja vastavalt sellele püüa kõigile meelejärgi olla. Ainus, kelle meele järgi olemine sulle korda ei pea minema, oled sina ise, sest kõik teised on nagunii edukamad kui sina ja sa oled üleüldse üks suur olude ohver...
Jah, Bill, sa kirjeldad oma enese kogemust ja kõigi näitajate järgi pole sa just õnnelik inimene... vähemalt minu ja mu mõttekaaslaste standardi järgi... Ma tunnen sulle kaasa!
|
Kylaline
16.01 2012, kell 23:26
|
HEA 12.01 2012, kell 10:20 Matrix kirjutas: Neid tarkuseterakesi järgides võib saavutada vaid selle, et sinust saab Bill ja sul pole lootustki saada iseeneseks.
Minu tõlgendused neile punktidele: 1. Anna alla ja ära loodagi, et sa suudad oma reaalsust muuta. 2. Sinu enesehinnang on mõttetus - püüa olla järjekordne tellis müüris. 3. Reaalsusloome sõltub vaid sinu staatusest - ilma selleta oled sa ohver. 4. Ära loodagi, et sa ise suudad midagi saavutada - kõik tuleb vaid väljapoolt ja ülevalt. 5. Korda oma esivanemate käitumismustreid ja ära üritagi avastada, et tegelik maailma ja reaalsuse looja oled sina ise ehk ole kinni uskumustes. 6. Sa oled igas asjas ja alati süüdi. 7. Sa oled süüdi, et sa üldse sündisid. 8. Kuigi sulle tundub, et sul on valikuvabadus, siis tegelikult sul see puudub, sest on lõputud potentsiaalid ja võimalused, kuid sina teed reeglina vaid selle ühe valiku ja see on vältimatult vale. Õige valiku tegemine on vähemtõenäoline kui mis-iganes loterii. 9. Sa oled orjaks sündinud. 10. Sa ei leia enesele kunagi meelepärast tegevust vaid pead alati tegema seda, mida sa kõige vähem tahad. 11. Tunne hirmu ja vastavalt sellele püüa kõigile meelejärgi olla. Ainus, kelle meele järgi olemine sulle korda ei pea minema, oled sina ise, sest kõik teised on nagunii edukamad kui sina ja sa oled üleüldse üks suur olude ohver...
Jah, Bill, sa kirjeldad oma enese kogemust ja kõigi näitajate järgi pole sa just õnnelik inimene... vähemalt minu ja mu mõttekaaslaste standardi järgi... Ma tunnen sulle kaasa!
|
Kylaline
17.01 2012, kell 15:36
|
Esiteks. Elu on alati õiglane . elus kehtib põhjuse ja tagajärje seadus. Kui oleme ise kellegi suhtes kunagi ebaõiglane olnud,siis saame sarnase kogemuse endale tagasi.
Teiseks. Ei oota meilt mitte keegi mitte mingit saavutamist. Saavutused on iga isiksuse eneseteostussoov. Kui teeksime asju seepärast,et teised ootavad meilt neid,siis tunneme end pärast tühjana ja kibestuna. Kui teeme aga asju iseenda ootuste ja soovide kohaselt. Alles siis tekib rahulolutunne.
Kolmandaks. Kui me ise kabuhirmus kardame,et boss või keegi on karm,siis ta ka on. Kui me neid ei karda ja neile meelejärgi ei ürita olla,siis avastate on ta täpselt sama tore inimene nagu meie isegi. ja NB! EI OLE OLEMAS BOSSE MEIE ÜLE. IGAÜKS ON OMA ELU BOSS JA SEDA KA OMA TÖÖL!!!!!!!!!!!
|
Kylaline
17.01 2012, kell 15:38
|
Järg mu eelmisele kommentaarile.
Bill on lihtsalt lühinägelik!
|
Anonüümne
18.01 2012, kell 12:12
|
Aga võib olla on Bill hea olla?  Tegelt on tema nõuannete seas ikka väga häid mõtteid küll. Seda austust oma vanemate vastu võiks ikka tänapäeva noortel rohkem olla.
|
Kylaline
9.02 2012, kell 14:10
|
|
Kylaline
9.02 2012, kell 19:19
|
9.02 2012, kell 14:10 Kylaline kirjutas: Mis puutub siia Bill Gates? Need naljaterad on pärit raamatust: Charles J. Sykes - 50 Rules Kids Won't Learn in School: Real-World Antidotes to Feel-Good Education vt http://www.amazon.com/Rules-Kids-Wont-Learn-School/dp/031236038X/ref=sr_1_2/102-4634587-1208165?ie=UTF8&s=books&qid=1182380186&sr=8-2 Bill Gates tõi need oma kõnes välja. Ju siis olid need ta lemmikud seal raamatus.
|
Kylaline
18.02 2012, kell 15:34
|
The Charles J. Sykes quote "Be nice to nerds. Chances are you'll end up working for one" has been popularized on the Internet and incorrectly attributed to Bill Gates.
|